Sportkamp 2017 – zondag

Wat vliegt de tijd toch snel… We amuseren ons hier zo goed dat we er gewoon niet aan denken dat jullie ons wel eens zouden kunnen missen, lieve mama’s en papa’s !
Het eten is hier lekker, de spelletjes zijn leuk, de leiding doet het super, en het weer is dik in orde. Kortom: een kamp waar alles tip-top in orde is.
Ondertussen is het dus al zondag geworden, en we komen dus overmorgen alweer naar huis. Wat is er de voorbije dagen allemaal gebeurd ?

De kleuters zijn een tijdje op tocht geweest met de cowboys en d’indianen, ze deden acrogym ( moeilijk hoor, en ook een beetje eng soms ! ).
De kinderen van het eerste leerjaar kunnen ondertussen allemaal superleuke uitdaging voor iedereen. Het tweede leerjaar kan zelfs achteruit op de deathride.
Ze deden ook een hindernissenparcours in het bos, en acrobatentoeren aan het rek.
Drie en vier deden onder andere een een tegen allen, en ze wonnen die dan nog ook.
Er staan superveel lekkere braambessen in het bos. Die moeten natuurlijk geplukt worden, en het is toch logisch dat je die dan maar in je t)-shirt steekt om ze te bewaren. Alleen blijkt dat toch wat vlekjes te geven, dus mama’s, hou die wasmachine maaral klaar :o)

Op dit moment oefenen veel groepen dansjes voor de bonte avond. Dat is toch een moment waar iedereen naar uitkijkt.

Het eten dan: gisteren was er een lekkere barbeque. De kinderen konden aanschuiven aan het buffet, en kiezen uit verschillende soorten groenten, pasta, en heerlijke hamburgers en worstjes van onze meester-bakkers van dienst Kris, Erik en Geert.

Deze ochtend was er pyama-brunch. iedereen kwam in pyama naar de eetzaal, en schoof aan voor een uitgebreid buffet van koffiekoeken, pistoleekes, sandwiches, muesli en cornflakes, yoghurt, … Teveel om op te noemen. Toch een extra bedankje aan onze favoriete sponsor :o)

Deze middag mochten de kinderen smosjes maken met sla, tomaatjes, worteltjes en beleg naar keuze, en vanavond eten we kip met rijst.
We zijn trouwens al drie keer extra naar de winkel moeten gaan omdat de kinderen allemaal veel meer eten dan normaal. Super !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.