Sportkamp

Sportkamp 2021 volzet

Het sportkamp is voor dit jaar alweer helemaal volgeboekt, dus de inschrijvingen worden stopgezet.

Inschrijvingen 45e sportkamp 2021:

Het 45e sportkamp van Jeroen gaat door van 3 tot 8 augustus 2021. Hieronder vind je alvast meer informatie. Het inschrijvingsformulier hieronder kan je afdrukken, invullen en aan meester Kris of meester Erik bezorgen.

Sportkamp 2020 – Het bubbelkamp

Foto’s van het sportkamp 2019

Je kan àlle foto’s van het sportkamp downloaden in één groot zip-bestand. Let op: het is een erg groot bestand (2GB) !

Ook de film van het sportkamp is sinds dit jaar gratis te verkrijgen. Omdat het bestand echt té groot is om op de site te plaatsen, vragen we een usb-stick van minstens 16 GB aan meester Kris (kleuters Driegaaien) of meester Erik (Nieuwstraat) te bezorgen; u krijgt de stick terug met de film erop…

Verslag Sportkamp 2019

Vrijdag 2 augustus komen 2 volgeladen bussen het scoutsdomein “Drieboomkensberg” opgereden. Een 150-tal uitgelaten kinderen en begeleiders is helemaal klaar voor het hoogtepunt van het jaar !

We starten met even het terrein te verkennen, en gaan al voor de eerste keer “sport en spel” doen en leren de begeleiding kennen. Dan de eerste keer eten: lekkere spaghetti !

Na de middag terug sport en spel en turnen, ’s avonds is er een keuze-activiteit. Silent disco met karaoke is een succesnummer, maar ook het joggen in het bos heeft veel fans. ’s Avonds laat nog even 4 km gaan lopen in het bos, keitof toch ?

Zaterdag 3 augustus

Vandaag de hele dag “sport en spel”-blokjes afgewisseld met “turn”-blokken. Death ride, trampoline, bosstratego, en een heleboel creatieve nieuwe spelen worden uitgetest.

’s Avonds is het “Spel zonder grenzen”, met de hele bende samen. DJ-trio “Golden Power” komt ons animeren met een “best of” versie…

Zondag 4 augustus

Wil je graag eens rondkijken op ons domein en ons echt in actie zien ? Hier enkele leuke 360° foto’s !

Maandag 5 augustus

Dinsdag 6 augustus

7 gedachten over “Sportkamp

  1. De laatste loodjes voor de leiding… Hopelijk heeft iedereen voldoende rust. Aan eten zal het zeker niet ontbreken.
    Vele groeten en tot gauw, knuffel aan Anna en de vrienden, mama Hilde

  2. Vooral een mama die haar zoon volledig ziet open bloeien…Maakt mij en vooral hem heel gelukkig.ik mis hem heel erg! Maar zijn happy smile zegt genoeg voor mij…Veel plezier en tot schrijfs…….De mama van Sidney

  3. Twee bussen met enthousiaste kinderen vertrokken daarnet vanop het Sint-Jansplein. Uitgezwaaid door vele enthousiaste ouders en begeleiders. Maak er een fijn kamp van en zorg goed voor elkaar!
    Groetjes aan Anna en co van mama Hilde.

    • Veel plezier op kamp! Niet vergeten insmeren en voldoende water drinken! Knuffels voor Anna en groetjes aan iedereen in de bubbels! Mama Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.