Sportkamp

Beste ouders, 

We beginnen alvast vol enthousiasme af te tellen naar 2augustus! Dan gaat ons fijn kamp weer van start. 

Om het herkennen van de bagage makkelijk te maken vragen we deze keer om zelf iets BLAUW/GROEN of ORANJE aan de rugzak of reistas te hangen. 

Met daarop duidelijk de naam en leerjaar. 

BLAUW: 3e kleuter tot 2e leerjaar 

GROEN: 3e leerjaar tot 5e leerjaar 

ORANJE: 6e leerjaar tot 2e middelbaar 

Alvast bedankt! 

Voor iedereen die graag wat op de hoogte blijft van onze fijne momenten op kamp : sport_kamp__turnkring_jeroen is de enige échte sportkamp-instagram 😉

Groetjes en tot dan!

Sportkamp 2022: Brief met de laatste afspraken…

Bevestiging-inschrijving-2022

Sportkamp 2022 komt eraan !

De leiding is al volop bezig met de voorbereiding, we hebben er weer ongelofelijk veel zin in. Neem alvast een kijkje in de volgende documenten:

Inschrijvingsformulier

Sportkampdag

Belangrijke-weetjes-2022-1

Sportkampdag-1

Wat-mee-te-nemen-1

Inschrijvingsgeld

Sportkamp 2021: zelftest

Beste ouders

Aangezien we alles zo veilig mogelijk willen laten verlopen op ons 45ste sportkamp, willen we vragen om je kind 1 of 2 dagen voor de start van het kamp een zelftest te laten nemen. Indien positief resultaat, is dit heel jammer voor jullie kind maar heel belangrijk voor de rest van de kinderen. We kunnen dit niet verplichten of controleren, maar rekenen op jullie eerlijkheid. Alvast bedankt! 

Sportkamp 2021: Coronamaatregelen

Beste ouders,

Naar aanleiding van de COVID-19 maatregelingen kan het sportkamp doorgaan mits aanpassingen:

 • De kinderen en leiding worden in bubbels verdeeld en hebben eigen slaapplaatsen, sanitaire voorzieningen, eettafels & materiaal.
 • Deze bubbels zullen  we voorzien van een kleur. Alle kinderen uit de bubbel krijgen een polsbandje met een kleur, net zoals de kamers, tafel, gang,.. zodat het voor de kinderen duidelijk blijft.
 • Bubbels:
 • BLAUW: 3e kleuterklas – 1e leerjaar – 2e leerjaar – leiding van deze leerjaren
 • GROEN: – 3e leerjaar – 4e leerjaar – 5e leerjaar – leiding van deze leerjaren
 • ORANJE: 6e leerjaar – 1e middelbaar – leiding van deze leerjaren
 • Voor een goede organisatie bij het in- en uitladen vragen we aan jullie om de bagage van de kinderen te kenmerken met het kaartje in de juiste kleur van bubbel van uw kind.
 • De leden en leiding van dezelfde bubbel blijven steeds in hun eigen bubbel. Die behouden onderling de 1,5M afstand niet. Met leden/leiding van de andere bubbels is dit wel het geval.
 • Extra handen wassen en ontsmetten, ontsmetten van turnmateriaal, verluchting kamers, …
 • De kinderen brengen een eigen DRINKFLES mee met de NAAM erop
 • Graag indien mogelijk een MONDMASKER  voorzien in de HANDBAGAGE
 • Kinderen humaniora: verplicht mondmasker!!!
 • Bij ziekte/koorts zijn we genoodzaakt om jullie op te bellen en te vragen om uw kind op te  halen. Gelieve in de bagage ergens duidelijk een contactpersoon te vermelden die zich in België bevindt, wanneer jullie in het buitenland zijn.

Sportkamp 2021: Laatste afspraken

We vertrekken op dinsdag 3 augustus om 10 uur stipt aan het Sint-Jansplein te Sint-Niklaas! Op zondag 8 augustus vertrekken we te Drieboomkesberg terug naar huis om 19u30 uur. Dit betekent dat we rond 20u30 terug worden verwacht aan het Sint-Jansplein.

Enkele extra afspraken:

 • Je KIDS-ID/identiteitskaart geef je af als je op de bus stapt!
 • Gelieve de kinderen die problemen hebben met bedplassen te voorzien van extra materiaal! (onderlegger, extra ondergoed, lakens, pamper,…)
 • Gelieve geen snoep mee te geven!!!
 • Er is medische begeleiding. Indien medicatie noodzakelijk is, gelieve duidelijk te vermelden: naam, dosis, frequentie, …
 • Geen smartphones of tablets

De 35-vrouw/man sterke leiding is al volop met de voorbereiding bezig om dit 45ste sportkamp te doen lukken. Indien het goede weer van de partij kan zijn, ontbreekt alleen nog jullie opgewekt humeur en maken we er samen weer een topeditie van!

Sportkampleiders: Mieke Verhassel en Kris Smet

0487 01 56 26         0497 48 21 31

 • Wij zelf zorgen ervoor dat er op elke kamer een anti-muggenproduct aanwezig is.
 • Je kan ons vanaf de start van het sportkamp, volgen via Instagram
 • Vergeet het kampvuurnummertje niet! (cd of stick met muziek, verkleedkledij,…)
 • Vergeet het gezelschapsspel of stripverhaal niet! (Geen tablets!!!)
 • Vraag aan mama, papa, oma, opa, … of ze jou (of de kampleider! ;.) een kaartje of briefje willen sturen. Ook al duurt dit JEROEN-kamp slechts één week, een berichtje van het thuisfront kan echt deugd doen !
 • Kampadres:
 • TURNKRING JEROEN
 • DOMEIN DRIEBOOMKESBERG
 • SINT-PAULUSBAAN 14
 • MALLE
 • Tel. 03/312.15.88     
 • Alleen voor dringende gevallen a.u.b.

Sportkamp 2021 volzet

Het sportkamp is voor dit jaar alweer helemaal volgeboekt, dus de inschrijvingen worden stopgezet.

Inschrijvingen 45e sportkamp 2021:

Het 45e sportkamp van Jeroen gaat door van 3 tot 8 augustus 2021. Hieronder vind je alvast meer informatie. Het inschrijvingsformulier hieronder kan je afdrukken, invullen en aan meester Kris of meester Erik bezorgen.

Sportkamp 2020 – Het bubbelkamp

Foto’s van het sportkamp 2019

Je kan àlle foto’s van het sportkamp downloaden in één groot zip-bestand. Let op: het is een erg groot bestand (2GB) !

Ook de film van het sportkamp is sinds dit jaar gratis te verkrijgen. Omdat het bestand echt té groot is om op de site te plaatsen, vragen we een usb-stick van minstens 16 GB aan meester Kris (kleuters Driegaaien) of meester Erik (Nieuwstraat) te bezorgen; u krijgt de stick terug met de film erop…

Verslag Sportkamp 2019

Vrijdag 2 augustus komen 2 volgeladen bussen het scoutsdomein “Drieboomkensberg” opgereden. Een 150-tal uitgelaten kinderen en begeleiders is helemaal klaar voor het hoogtepunt van het jaar !

We starten met even het terrein te verkennen, en gaan al voor de eerste keer “sport en spel” doen en leren de begeleiding kennen. Dan de eerste keer eten: lekkere spaghetti !

Na de middag terug sport en spel en turnen, ’s avonds is er een keuze-activiteit. Silent disco met karaoke is een succesnummer, maar ook het joggen in het bos heeft veel fans. ’s Avonds laat nog even 4 km gaan lopen in het bos, keitof toch ?

Zaterdag 3 augustus

Vandaag de hele dag “sport en spel”-blokjes afgewisseld met “turn”-blokken. Death ride, trampoline, bosstratego, en een heleboel creatieve nieuwe spelen worden uitgetest.

’s Avonds is het “Spel zonder grenzen”, met de hele bende samen. DJ-trio “Golden Power” komt ons animeren met een “best of” versie…

Zondag 4 augustus

Wil je graag eens rondkijken op ons domein en ons echt in actie zien ? Hier enkele leuke 360° foto’s !

Maandag 5 augustus

Dinsdag 6 augustus

7 gedachten over “Sportkamp

 1. De laatste loodjes voor de leiding… Hopelijk heeft iedereen voldoende rust. Aan eten zal het zeker niet ontbreken.
  Vele groeten en tot gauw, knuffel aan Anna en de vrienden, mama Hilde

 2. Vooral een mama die haar zoon volledig ziet open bloeien…Maakt mij en vooral hem heel gelukkig.ik mis hem heel erg! Maar zijn happy smile zegt genoeg voor mij…Veel plezier en tot schrijfs…….De mama van Sidney

 3. Twee bussen met enthousiaste kinderen vertrokken daarnet vanop het Sint-Jansplein. Uitgezwaaid door vele enthousiaste ouders en begeleiders. Maak er een fijn kamp van en zorg goed voor elkaar!
  Groetjes aan Anna en co van mama Hilde.

  • Veel plezier op kamp! Niet vergeten insmeren en voldoende water drinken! Knuffels voor Anna en groetjes aan iedereen in de bubbels! Mama Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.