Broederschool Driegaaien

Met enige trots mogen we zeggen dat de lagere scholen van de Broeders sportieve scholen zijn. Heel wat sportieve activiteiten binnen en buiten de schooluren staan op ons programma. Vorig schooljaar werden we naar jaarlijkse gewoonte ‘laureaat niveau goud’ bij de Stichting Vlaamse Schoolsport.

Ook ‘Turnkring Jeroen’ is één van onze troeven.

Alle kinderen van de lagere school kunnen lid worden. De bedoeling is om kinderen meer te laten sporten, spelen, turnen en bewegen op hun niveau. De middagpauze geeft ons die mogelijkheid.

Het 1ste en 2de leerjaar zijn actief op vrijdagmiddag , het 3de en 4de leerjaar kompen aan bod op dinsdagmiddag en het 5de en 6de leerjaar sporten op donderdagmiddag. Op maandagmiddag komen de leerjaren wisselend aan bod.

We starten elke dag rond 12.40 u.

U betaalt 20 EURO voor één semester (tot en met januari) of 40 EURO voor een gans schooljaar.

Weet wel dat u via uw ziekenfonds geld kan terugkrijgen indien u voor een gans jaar lidgeld betaalt. Informeer u er zeker over.

Jaarlijks is er in de maand augustus ook een sport- en turnkamp. Zo trokken we deze zomer met meer dan 100 kinderen uit de Driegaaienstraat en de Nieuwstraat op kamp. De foto’s en film zijn te bestellen via de verantwoordelijken…

Een Jeroen-T-shirt (10 EURO) of een Jeroen-trainingspak (20 EURO voor een kind, 30 EURO voor een volwassene) kan u vrijblijvend kopen (info bij meester Geert of juf Roxane).

De T-shirts mogen ook tijdens de gewone turnlessen gedragen worden.

Turnkring Jeroen organiseert ook kleuterturnen op zaterdagvoormiddag van 11 u. tot 12 u. in de sporthal van de Broederschool in de Dalstraat (info bij juf Mieke) en keurturnen waar echte kampioenen gevormd worden.

Sportieve groeten !

Herman Wilssens (voorzitter, tel : 03/776.68.12)

Erik Tavernier (secretaris, tel : 03/776.97.11)

 
[whohit]-Driegaaien-[/whohit]