Sportkamp 2020 – corona-update 29/07

Beste ouders,

de laatste voorbereidingen voor het sportkamp zijn van start gegaan.

We willen jullie nogmaals vragen ons te helpen en je verantwoordelijkheid op te nemen. Ben je op reis geweest in oranje of rood risico-gebied, laat je kind zeker testen! Is je kind ziek de laatste dagen voor het kamp of zijn er symptomen van COVID-19, hou je kind dan aUb thuis: hoesten, snotneus, koorts, …

We begrijpen dat dit jammer zou zijn, maar 1 ziek kind kan het einde van het sportkamp voor alle andere kinderen betekenen.

Er zijn ook een aantal kinderen die mee zijn geweest opeen ander kamp waar 1 persoon nadien positief heeft getest. Alle betrokken leden, leiding en ouders zijn geïnformeerd en doen het nodige. We informeerden bij huisarts, de Ambrassade, en volgen de Sciensano-procedure. Kinderen die positief testen kunnen uiteraard jammer genoeg niet mee. De kinderen waar het resultaat negatief was zijn wel toegelaten. Wees tijdens het sportkamp steeds telefonisch bereikbaar voor het geval je kind moet afgehaald worden.

Kan je je hier niet in vinden, kan je je kind nog uitschrijven.

Bedankt voor jullie begrip, en laten we hopen op een corona-vrij sportkamp !

1 gedachte op “Sportkamp 2020 – corona-update 29/07

  1. Ze zijn alweer vertrokken, onze Jeroentjes.
    Veel plezier geniet van het sporten en spelen in jullie bubbels. Veel groetjes van het thuisfront aan Anna en alle sportievelingen en het begeleidingsteam. Tot gauw, Hilde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.