Sportkamp 2018!

Zaterdag 4 augustus

Na een lekker ontbijt hier in Westmalle konden de kinderen er weer tegenaan, turnen en sporten. Het is lekker warm, maar dat kan ons niet tegenhouden! Het middagmaal was weer TOP! De kinderen genoten van een 3 gangenmenu, een lekker tasje tomatensoep, spinazie met worst én een dessertje! De keukenploeg kreeg dan ook een welverdiend applaus.Terwijl de kinderen op de turntoestellen hun technieken bijschaven, zetten wat leiding en de mensen van Poppentheater Oekedoeleke de poppenkast op. We zochten daarvoor een gezellig plekje in het bos, poppenkast in open lucht! Welk avontuur staat er te wachten voor Oekedoeleke?! We zijn benieuwd, een verfrissend ijsje tijdens de pauze zal smaken! Daarna welverdiende nachtrust voor de volgende leuke sportkamp-dag!

Voor morgen voorspellen ze nog steeds zon en hoge temperaturen, maar de keukenploeg deed al een winkel-tripje voor extra drinkwater! Morgen passeren hier ook nog wat meer foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.