Sportkamp 2018!

Donderdag 2 augustus

Na beetje vertraging bij het vertrek op het Sint-Jansplein zijn alle sportieve kinderen goed aangekomen op Drieboomkesberg. De zon is hier ook van de partij maar in de bossen van Westmalle is het aangenaam om te sporten en te turnen. Na een sportieve namiddag namen we al een verfrissende douche en aten we lekkere spaghetti. De eerste avond sloten we sfeervol af met het SPEL ZONDER GRENZEN! Dit jaar waren de dierenverzorgers van Planckendael aanwezig, Domingo Flamingo, Appie de apenverzorger en olifantenverzorger Olli bezorgden ons een beestig leuke avond.Deze dierenvrienden komen dit kamp nog eens op bezoek tijdens het kampvuur om te zien of iedereen een goede dierenverzorger geworden is. Spannend!!!

Vrijdag 3 augustus

De eerste volledige sportkamp-dag; lekker ontbijten, turnen en sporten, af en toe verfrissen, misschien staat er al hier en daar een waterspel op het menu… Deze middag genieten van lekker gekookt eten. Vanavond is het keuzeavond, dan kunnen de kinderen kiezen tussen verschillende activiteiten die ze graag willen doen.Daarna een gezonde portie nachtrust om er de volgende dag weer tegenaan te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.