Sportkamp 2017 – maandag

Na het avondeten was het gisteren tijd voor het grote avondspel met de hele groep samen. Spannend, en leuk ! De kleinsten gingen dan eens vroeg slapen, de groten maakten zich klaar voor het nachtspel. Dit jaar stonden er zomaar zombies op, die in onze bossen en gebouwen rondliepen. Die moesten natuurlijk bestreden worden. Gelukkig liep het alweer goed af voor iedereen. Daarna kregen de kids nog een kopje warme soep om te bekomen van de emoties. Deze ochtend dan wat uitslapen (eigenlijk is het hier een heel rustig kamp dus hee).
Deze middag eten we frietjes met curryworsten. Altijd lekker natuurlijk !
Vanavond is het dan tijd voor het kampvuur en de bonte avond, en morgen zijn we al terug thuis. Ongelooflijk, het is hier echt voorbijgevlogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.