Sportkamp 2017, donderdag

Na een heerlijke nachtrust zaten we deze ochtend stipt op tijd aan de ontbijttafel. De bakker bracht het brood iets later :o)
Ondanks een lichte motregen zat de sfeer er goed in, er werd gecrost in de bossen, gesport op de toestellen en geturnd met elkaar.
Na de middag kwam de zon er goed door, en werd het zomers warm.
’s Avonds kwam Oekedoeleken met de hele poppenkast op bezoek. Het werd een leuke voorstelling, voor onze “kleinsten”, tot het vierde leerjaar. De groteren konden een keuze maken uit een aanbod van sport en spel, en gingen enthousiast hockeyen op het plein tegen de leiding, of in het bos stratego doen. Altijd leuk natuurlijk.

2 gedachten over “Sportkamp 2017, donderdag

  1. Zondagmiddag intussen. Geen nieuws, goed nieuws? We volgen graag de avonturen van onze sportieve kinderen mee… Succes!

  2. Dat ziet er daar al heel fijn uit. Benieuwd wat het weekend brengt aan sport- en spel. Vandaag schijnt de zon alvast in Sint-Niklaas. Gisteren was het hier overwegend bewolkt met af een toe een spatje regen, maar wel warm. Aan de foto’s te zien zijn de kinderen vol enthousiasme aan hun sportweek begonnen.
    Nog veel plezier toegewenst aan iedereen en dankjewel voor de goede zorgen aan de kookploeg en alle sport- en spelbegeleiders.
    Vele groetjes uit Sint-Niklaas en liefs van mama en papa. Groetjes van grote zus, die we gisteren in Lokeren tegenkwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *