Sportkamp 2018

Zondag 5 augustus

Vandaag een heerlijke brunch om de dag mee te beginnen! Pistolets, boterkoeken, cornflakes, sandwiches, lekker beleg en véél sfeer. Met een buikje rond klaar om er in te vliegen.

Turnen aan de brug, verschillende sprongen uitoefenen op de trampolines, circustechnieken aan de blokhut, het hindernissenparcours, tuimelen op de lange mat,… alles komt aan bod tijdens de turnuren.

Sport en spel is de bossen in trekken om bosspelen te doen, waterspelletjes te spelen of een balsport uit te oefenen….

Gisterenavond een rustig avondje voor de kleinsten, een filmpje en op tijd in bed. Voor de andere kinderen stond het avondspel op de planning. De Italiaanse koekjesmaffia wou enkel een deal sluiten bij zéér veel geld… al een geluk dat de kinderen een zéééér hoog bedrag hebben kunnen samen sprokkelen door opdrachten tot een goed einde te brengen. Toch nog met een lekkere versnapering naar bed kunnen gaan.

De oudsten mochten nog nét even langer opblijven om tijdens het nachtspel drieboomkesberg te redden. Al een geluk zijn ze daar ook in geslaagd!

Maandag 6 augustus

Een échte ‘gewone’ dag bestaat er niet op sportkamp, altijd wel iets speciaals te doen!

Vandaaaaaag…BBQ! Whoehoe! Een lekker fris groentenbuffet met overheerlijke vleesjes. Njam njam!

Voor de rest ontspanning, spel, turnen en verkoeling staan op het menu.

Tot de volgende!

Sportkamp 2018!

Zaterdag 4 augustus

Na een lekker ontbijt hier in Westmalle konden de kinderen er weer tegenaan, turnen en sporten. Het is lekker warm, maar dat kan ons niet tegenhouden! Het middagmaal was weer TOP! De kinderen genoten van een 3 gangenmenu, een lekker tasje tomatensoep, spinazie met worst én een dessertje! De keukenploeg kreeg dan ook een welverdiend applaus.Terwijl de kinderen op de turntoestellen hun technieken bijschaven, zetten wat leiding en de mensen van Poppentheater Oekedoeleke de poppenkast op. We zochten daarvoor een gezellig plekje in het bos, poppenkast in open lucht! Welk avontuur staat er te wachten voor Oekedoeleke?! We zijn benieuwd, een verfrissend ijsje tijdens de pauze zal smaken! Daarna welverdiende nachtrust voor de volgende leuke sportkamp-dag!

Voor morgen voorspellen ze nog steeds zon en hoge temperaturen, maar de keukenploeg deed al een winkel-tripje voor extra drinkwater! Morgen passeren hier ook nog wat meer foto’s!